Systemen

Er zijn voldoende standaardsystemen voor zonnepanelen op de markt en ook Westland Zonnepanelen heeft een groot assortiment in systemen in het leveringsprogramma. Toch beperkt Westland Zonnepanelen zich niet alleen tot deze systemen en is Westland Zonnepanelen van mening dat elk project een stukje persoonlijke aandacht behoort te krijgen om tot de juiste keuze van een systeem te kunnen komen. 

Westland Zonnepanelen weet dit te realiseren door, indien mogelijk of gewenst door de klant, eerst een locatiebezoek uit te voeren om alle benodigde gegevens in kaart te brengen, alvorens een voorstel voor een systeem uit te werken.

Besparen én verdienen!

Wanneer u de opgewekte zonne-energie aan het openbare stroomnet levert, krijgt u daarvoor  een vergoeding. Dit kan door een speciale elektriciteitsmeter exact worden bijgehouden.

Wat heeft u nodig?

PV Modules
De fotovoltaïsche modules op uw dak zetten zonlicht om naar gelijkstroom. Dit uiteraard zonder uitstoot waardoor u dus óók mee werkt aan het terugdringen van het broeikasgas (CO2).

Omvormers
De gelijkstroom wordt vervolgens omgezet in wisselstroom en aan het openbare elektriciteitsnet geleverd.

Terugleveringsmeter
Naast uw bestaande elektriciteitsmeter kan er een terugleveringsmeter geplaatst worden. Deze meet hoeveel kWh er  is produceert en hoeveel u daarvan aan het elektriciteitsnet levert.

Montage- en installatiefilms  

Bekijk hieronder een aantal filmpjes van montage- en installatiewerkzaamheden uitgevoerd door Westland Zonnepanelen.

  

Productgarantie

Garantievoorwaarden zijn voor de meeste klanten een belangrijk onderdeel in het nemen van een beslissing over de te kiezen systeemsamenstelling (zonnepanelen, omvormers en montagesysteem) en de garantie en kwaliteit op de montagewerkzaamheden. U heeft echter geen recht op de garantie bij een verkeerde installatie van uw zonnepaneelsysteem.

Klik hier voor meer informatie over de productgarantie van zonnepanelen